Kotisivu

Hotellit ja kurssipaikka

Kaikista hotelleista on kävelymatka kurssipaikoille. Hotellit ovat keskustan pääkadun, Lossi kadun, varrella ja Mardi on kurssipaikan pihapiirissä.

Ole ajoissa liikkeellä

Yleensä Mardi on ollut suosittu ja huoneet varataan nopeasti.

Hotellihinnasto KuressaaressaTasokkaista hotelleista edullisempaan hostelliin

Mikäli valitset kahden hengen huoneen on huoneen hinta yhteensä kahdelta hengeltä. 1hh/eur viikkohinta 2hh/eur
viikkohinta
Arensburg Boutique & Spa

Ehdottomasti paras sijainti pääkadun varrella. Kaupungin viihtyisin terassi, erinomainen ravintola ja hurmaava pikku kylpylä. Hyvä aamiaisbuffet. Hotelli koostuu vanhasta ja uudesta osasta. Hotellissa on myös kauneushoitola. Jos tulet omalla autolla, niin paikoitustilaa on hotellin omassa pihassa.
Lisätietoja hotellin kotisivuilta.

635 735
Arensburgin külalistemaja  VARATTAVISSA VAIN VIIKOLLA 2.-9.7.2017

Myös pääkadun varrella melkein hotelli Aresnburgia vastapäätä. Huom! Ei aamiaista. Mutta lähellä on mm. kahvila Classic missä voit käydä aamiaisella.
Lisätietoja kotisivuilta.

430 500
Grand Rose Spa

Neljän tähden ylellinen kylpylähotelli ydinkeskustassa Laurentiuksen kirkon kupeessa, pääkadun varrella. Kylpyläosastolla on viisi saunaa ja allasosasto. Hyvä aamiaisbuffet. Huoneet ovat erikokoisia. Hotellissa on myös kauneushoitola. Kesäisin hotellin sisäpihalla on viihtyisä iso ulkoterassi missä tunnetusti on hyvä ruoka. Jos tulet omalla autolla, niin kesäkaudella hotellin parkkipaikka on kadun toisella puolella.
Lisätietoja hotellin kotisivuilta.

935 965
Hotell Mardi

Perustasoinen hotelli ammattikoulun pihapiirissä. Monien kurssien luokkatyöskentely on ammattikoulun tietokone- tai taideluokissa, joten sijainniltaan Mardi paras. Lounasaikaan ammattikoulun opetusravintola tarjoaa maukasta kotiruokaa. Keskustaan on lyhyt kävelymatka ja omalla autolla tuleville on hyvin paikoitustilaa omalla parkkipaikalla.
Lisätietoja hotellin kotisivuilta.

290 396
Hostel Mardi

Hostel Mardi tarjoaa vaadimattoman, mutta siistin perustason majoituksen edulliseen hintaan samassa rakennuksessa kuin hotelli Mardi, jonka ravintolassa tarjotaan aamiainen. Huoneissa on sänky ja/tai kerrossänky, wc-t ovat käytävällä ja suihkuhuoneet pohjakerroksessa. Monien kurssien luokkatyöskentely on ammattikoulun tietokone- tai taideluokissa, joten sijainniltaan Mardi paras. Keskustaan on lyhyt kävelymatka.

196
 Booking.com

small_banner

Viking Line KS KoolitusBooking.com

Voit etsiä majoitusta myös omatoimisesti mm. Booking.com ja Hotels.com -palveluista.
Myös matkailupalvelu Tripadvisor tarjoaa hyviä käytännön vinkkejä matkakohteista, sekä asiakkaiden antamia arvosteluja.

Pidätämme oikeudet hintamuutoksiin.

© Copyright 2017 OÜ KS Koolitus.