Kotisivu

Ota aikaa itsellesi, ja lähde aktiivilomalle uuteen ympäristöön!

OÜ KS Koolitus järjestää myös opastettuja matkoja Viroon, välittää hotelleja ja laivamatkoja sekä tarjoaa kielikoulutusta Suomessa ja Virossa.

OÜ KS KoolitusToimintaa vuodesta 2008 Viron Saarenmaalla

OÜ KS Koolitus on virolais-suomalainen yritys, joka on toiminut vuodesta 2008 Viron Saarenmaalla. Se järjestää erilaisia kursseja pääasiallisesti Saarenmaalla ja Tallinnassa. Yritys on myös rekisteröity matkailualan yritys, rekisterinumerolla TRE000519.

OÜ KS Koolitus järjestää kurssitoiminnan lisäksi:

Yrityksen perustaja Klarika Sander ihastui Saarenmaan ainutlaatuiseen miljööseen jo 25 vuotta sitten. Saarella on laadukkaita kylpylöitä, keskiaikaisia rakennuksia, majoitusta niin kotimajoituksessa kuin tasokkaissa hotelleissakin, 18-reikäinen golfkenttä, tenniskeskus, kaunista luontoa, pyöräilyreittejä, sekä kaikkea muuta, mitä unohtumattoman loman viettämiseen tarvitsee.

Klarika oli jo pitkään työskennellyt Suomessa opettajana ja tiesi, kuinka suosittuja kesäkurssit Suomessa olivat. Saarenmaalla ei ollut lainkaan kesäkurssitoimintaa. Näin syntyi ajatus tarjota suomenkielisiä kursseja aikuisille kesäisin Saarenmaalla ja muina vuodenaikoina lyhyitä viikonloppukursseja Tallinnassa ja muualla.

Kursseista on kehkeytynyt todella suosittuja, ja ne keräävät kehuja etenkin ammattitaitoisista opettajistaan ja hyvästä ilmapiiristään.

Kursseja löytyy joka makuun: valokuvausta, käsitöitä, kielikursseja, joogaa, sotahistorianmatkoja…

Tarjontaa pyritään monipuolistamaan ja laajentamaan jatkuvasti. Ota yhteyttä jos sinulla on kiinnostava idea!

9
vuotta toimintaa
12
henkeä ryhmässä
94
kurssia tänä vuonna
1 000
tyytyväistä asiakasta
© Copyright 2017 OÜ KS Koolitus.